Ilmoittaudu Lumir Rockiin!

TuomasYleinen

Ilmoita itsesi ja ystäväsi Lumir Rockiin ja tulkaa tutustumaan akustoinnin maailmaan! Luvassa taidetta, tiedettä ja työnäytöksiä. Ohjelmaa tarjolla pitkin päivää, poikkea käymään kun sinulle sopii! Lisätietoja osoitteesta tuomas.hanninen@lumir.fi tai puhelimitse 050-4666260. Tapahtuma järjestetään Lumirin tiloissa osoitteessa Tammiston kauppatie 22, 01510 Vantaa.  

Lumir voittajaksi pitchaus-kilpailussa PulPaper 2018 -messuilla

infoYleinen

Messukeskuksessa 29.-31.5. järjestetyn PulPaper 2018 -messujen yhteydessä järjestettiin pitchaus-kilpailu, jonka voittajaksi meidät valittiin. Pitchaus-kilpailu on tarkoitettu metsäteollisuuden start upeille sekä niille yrityksille, jotka toimivat metsäteollisuudessa/biotuotteiden parissa tai voivat tarjota tuotteita metsäteollisuudelle. Kilpailussa pitchattiin omaa yritystä, sen tuotteita ja palveluita. Tarkoituksena on tarjota ymmärrystä yrityksestä ja sen tuotteista potentiaalisille yhteistyökumppaneille. Meiltä pitchauksen hoiti hienosti tuotekehitysjohtajamme Tuomas Hänninen. Kiitämme voitosta!    

Lumir mukana Kruunuradion avajaisissa 18.-19.4.

infoYleinen

Tervetuloa tapaamaan meitä Kruunuradion avajaisiin 18.-19.4. Kuvassa Kruunuradion toimitusjohtaja Marko Nykänen ja Lumirin asentaja Jari Grundström juuri avatussa uudessa kuunteluhuoneessa. Onnittelut Kruunuradio! Kruunuradion myymälä sijaitsee osoitteessa Liisankatu 3, 00170 Helsinki.    

Lumir mukana Rakenna, Remontoi, Sisusta -tapahtumassa 18.3.

infoYleinen

Olimme mukana Kouvolan Veturissa järjestetyssä RAKENNA, REMONTOI, SISUSTA -tapahtumassa sunnuntaina 18.3. Tapahtumassa jaettiin ajankohtaisia vinkkejä ja tietoiskuja rakentamiseen ja remontointiin liittyen. Kerroimme tapahtumassa kodin akustiikkaratkaisuista.

Marko Makkosesta Lumir Oy:n uusi toimitusjohtaja

TuomasYleinen

Marko Makkonen aloitti Lumirin toimitusjohtajana 22.5.2017. Marko toimi viimeksi Suomen Graniittikeskuksen toimitusjohtajana ja aikaisemmin hän ollut mm. Hyria koulutus Oy:ssä sekä YIT Oyj:n palveluksessa monissa eri tehtävissä.   Marko on kokenut rakennusalan ammattilainen ja organisaatioiden kehittäjä. Rakennusinsinöörin ja opettajan koulutuksen myötä, sekä monipuolisen työkokemuksen turvin Makkonen on saavuttanut asiakkaiden ja henkilöstönsä täyden luottamuksen.    Lumirin tulevaisuudesta Marko pohtii seuraavaa: ”Lumirilla … Read More

Kevätmessut 6.-9.4. Messukeskuksessa

TuomasYleinen

Olemme mukana Kevätmessuilla 6.- 9.4. Sissareiden kanssa (sisustussuunnittelijat.pro). Osastolla on mm. maksuton sisustusklinikka sekä työnäytöksiä ja tuote-esittelyjä. Nähdään Oma koti -messujen puolella, osastolla 3 f 31.