Lumirilta saa nyt saumattomia A-luokan akustiikkaratkaisuja

Nina KajanderYleinen

Lumirilta on nyt saatavissa saumattomia A-luokan akustiikkaratkaisuja. Rakenteet toteutetaan Lumirin kehittämällä menetelmällä joka takaa korkean laadun visuaalisesti ja akustisesti. Rakenteissa käytetään mahdollisimman vähän pohjusteita ja muita kemikaaleja minkä vuoksi rakenteet kestävät muuttumattomina vuosia. Myös uudet akustiikka-ratkaisut perustuvat Lumirin ilmakehän hiiltä sitovaan ja kotimaisiin biokuituihin pohjautuvaan pinnoitteeseen. Rakenteita voidaan toteuttaa sekä 20 mm (LW20) että 40 mm (LW40) paksulla villalla.

Co-founders Oy,  Helsinki
 
Co-foundersin Iso-Roobertinkadun avotoimistossa ja neuvotteluhuoneessa akustiikka oli haasteellinen. Tilat ovat yli 3 m korkeita kovia kivipintoja. Suurimpina ongelmina koettiin heikkoa puheen selkeyttä ja muista huoneista tulevat puheäänet jotka häiritsivät keskittymistä.

Tiloihin asennettiin Lumir akustiikkaratkaisuna kattoon liimattu 2 cm lasivilla Lumir Comfort pinnoitteella (LW20 + Lumir Comfort). Lopputuloksena huoneen jälkikaiunta pieneni tasolle, joka vastaa hyvää opetustilaa. Tilojen puheenselvyys ja viihtyvyys paranivat merkittävästi. Lumir pinnoitteella voidaan parantaa huomattavasti lasivillan akustisia ominaisuuksia.

Yhteystiedot:                                                   
 

Marko Makkonen
Toimitusjohtaja
+358 40 519 5990
marko.makkonen@lumir.fi
www.lumir.fi

Jose Cucharero Moya                                         
Akustikko                                                               
+358 40 128 0125                                                 
jose.cuchareromoya@lumir.fi                      
www.lumir.fi 

Tuomas Hänninen                                       
Tuotekehitysjohtaja                                                
+358 50 466 6260 
tuomas.hanninen@lumir.fi
www.lumir.fi