Marko Makkosesta Lumir Oy:n uusi toimitusjohtaja

TuomasYleinen

Marko Makkonen aloitti Lumirin toimitusjohtajana 22.5.2017. Marko toimi viimeksi Suomen Graniittikeskuksen toimitusjohtajana ja aikaisemmin hän ollut mm. Hyria koulutus Oy:ssä sekä YIT Oyj:n palveluksessa monissa eri tehtävissä.

 

Marko on kokenut rakennusalan ammattilainen ja organisaatioiden kehittäjä. Rakennusinsinöörin ja opettajan koulutuksen myötä, sekä monipuolisen työkokemuksen turvin Makkonen on saavuttanut asiakkaiden ja henkilöstönsä täyden luottamuksen. 

 

Lumirin tulevaisuudesta Marko pohtii seuraavaa: ”Lumirilla on tällä hetkellä loistavat tuotteet ja akustiikkaratkaisut valmiina kotimaamme markkinan valloitukseen. Erinomaisen kilpailukyvyn muodostavat Lumir Boardin ja Lumir Sprayn rajattoman tai saumattoman ja läpivärjätyn akustiikkapinnan tekeminen. Tuotteemme erinomaisuutta korostaa vielä täysin turvallinen tuote, mistä ei irtoa hengitysilmaan mitään haitallisia aineita. 

 

Lisäksi meillä on sitoutunutta ja innostunutta porukkaa, joka kehittää vielä muitakin Lumir akustiikkaratkaisuja aikanaan laajemmillekin markkinoille.

 

Haastamme suunnittelijat ja rakennusliikkeet tuottamaan kiinteistön omistajille ja käyttäjille hyvää akustiikkaa erilaisilla terveellisillä Lumir tuotteilla! ”

 

Lumirin aikaisempi toimitusjohtaja Tomi Saastamoinen tukee Markoa liiketoiminnan kehittämisessä ja hän keskittyy myös muihin perheyhtiöidensä kehittämisiin.