Nespresso Boutique

info

Nespresso Boutique Helsinki on Nespresson lippulaivamyymälä aivan Helsingin keskustassa. Myymälästä saa kaikkia Nespresso -kahvilaatuja, oheistuotteita ja kahvikoneita. Myymälässä kannattaa maukkaiden kahvien nauttimisen ja tutustumisen lisäksi kääntää katse kohti kattoa, josta löytyy Lumir-pinnoite. Voit käydä tutustumassa myymälään Helsingissä osoitteessa Keskuskatu 5.

Clarion Hotel Helsinki

info

Clarion Hotel Helsinki tarjoaa upeat tilat hotellivieraille, mutta myös monipuoliset tilat kokouksiin, kongresseihin tai juhliin Helsingin Jätkäsaaressa. Clarion Hotel Helsingin Makasiini-kokouskeskittymä edustaa viimeisintä tekniikkaa ja akustiikkakin on kunnossa. Hotellin kokoustiloihin haluttiin kestävä ja huomaamaton pinta, joka toteutettiin Lumirin avulla huomaamattomasti seinäpinnoille. Lisäsimme akustiikkaa myös Clarion Hotel Helsingin käytäville. Clarion Hotel Helsinkiin pääset vierailemaan osoitteessa Tyynenmerenkatu 2, 00220 Helsinki.

Rettig pääkonttori

info

Rettigin uudessa pääkonttorissa Bulevardilla on käytetty laadukkaita ja kestäviä materiaaleja sekä ratkaisuja. Lumir kävi tekemässä toimistolle saumattoman ja akustoivan jäähdytyskaton.

Pro Nemus -vierailukeskus

info

Äänekosken tehdasalueelle rakennettu Metsä Groupin Pro Nemus -vierailukeskus kertoo konsernin toiminnasta, tuotteista ja innovaatioista sekä metsäteollisuuden mahdollisuuksista elämyksellisellä ja mieleenpainuvalla tavalla. Näyttävä puurakennus valmistui suunnitellusti aikataulussaan ja on jo itsessään arkkitehtuurinen referenssi Metsä Groupin puutuotteista. Kertopuu ja vaneri on jätetty näkyville osaksi näyttelykokonaisuutta. Lumiria löytyy Pro Nemuksen alakatoista sekä näyttelytilan mustista akustiikkaseinistä. Pro Nemus aukesi kesällä 2018.

Kankaanpään kirjasto

info

Kankaanpään kirjaston peruskorjauksessa parannettiin samalla kirjaston akustiikkaa. Kirjaston koko kattopinnasta tehtiin akustoiva ja samalla päästiin testaamaan myös, miten Lumir-pinnalle maalaaminen sujui kuvataiteilijalta. Kankaanpään kirjastosta löytyy upea maisema, jonka maalasi kuvataitelija Julia Kukkonen. Taideteoksen pohjana toimi Lumir-pinta, joka käyttäytyi Julian mukaan aikalailla laadukkaan akvarellipaperin tavoin. Julia maalasi seiniä yhteensä noin kaksi ja puoli viikkoa. ”Maalaaminen sujui oikein hyvin! Oli mukava maalata Lumir-pinnalle!” Kirjasto avattiin … Read More

Tapiolan metroasema

infoSpray

Tapiolan metroasema on metron toinen läntinen pääteasema. Metroaseman laiturialueella kannattaa suunnata katse kohti kattoa ja Lumirin 108 akustiikka- ja valaisinkupua. Kuvut vaimentavat kaksikerroksisen metroaseman äänimaailmaa, mutta parantavat myös kuulutusten kuuluvuutta. Kuvut on pinnoitettu molemmin puolin Lumir Spray:lla  ja ovat halkaisijaltaan kaksi metriä. Lasikuiturunkoiset akustiikkakuvut esivalmisteltiin ja ruiskutettiin ennen kohteeseen asennusta. Kuvut toimivat myös valaisimina, ne sisältävät sprinklerisuuttimet ja osiin kuvuista on asennettu … Read More

Kaarina-talo

info

Kaarinassa kirjasto, yhteispalvelu ja kulttuuri löytyvät saman katon alta Kaarina-talosta. Korkeaan tilaan haluttiin miellyttävä ääniympäristö ja se saavutettiin käyttämällä saumatonta Lumir-akustiikkaa suurilla seinäpinnoilla. Kaarina-talo sijaitsee Kaarinan ytimessä osoitteessa Lautakunnankatu 1. Kaarina-talon pääkirjasto avattiin 29.1.2018.

Eduskuntatalo

infoSpray

Lumirilta akustiikkapinnoitteet Eduskuntatalon vaativaan ympäristöön. Tavoitteena yhtenäinen, elämätön ja saumaton akustiikkapinta Eduskuntatalon tiloihin oli aiemmissa remonteissa tehty kangaspintaisia akustoivia rakenteita ja pintoja, jotka olivat ajan myötä likaantuneet. Eduskuntatalon peruskorjauksessa kangaspintaiset rakenteet poistettiin talotekniikka-asennusten vuoksi, ja ne haluttiin korvata uudella akustoinnilla. Arkkitehti halusi löytää historialliseen kohteeseen soveltuvan akustoivan materiaalin, joka ei kasvata pintojen tasoa näkyvästi. Halutun akustiikkamateriaalin pinnan piti muistuttaa rapattua, … Read More