Passiivikivitalo

Marika LangOmakotitalo

Passiivikivitalo, Vantaa

”Olemme erittäin tyytyväisiä Lumirin saumattomaan akustiikkakattoon, jonka ansiosta isossa oleskelutilassa ei ole häiritsevää kaikumista ja visuaalisesti lopputulos sopii talomme pelkistettyyn ilmeeseen todella hyvin. Voimme lämpimästi suositella Lumirin luonnonmukaisia akustiikkaratkaisuja vastaaviin projekteihin”Mia Tervo.

Passiivikivitalojen toimittaman talon alakattoon on asennettu Lumir Board (reikäkipsilevy) ja Lumir Comfort hiilinegatiivinen akustiikkapinnoite.

Passiivikivitalosta:

Huippu energiatehokasta sekä kosteusturvallista rakentamista helposti ja kustannustehokkaasti! Tulevaisuuden rakennuksilta vaaditaan aivan erilaisia ominaisuuksia, kuin vaikkapa kymmenen vuotta sitten rakennetuilta.

Talon on oltava energiatehokas ja ilmastoystävällinen. Sen rakenteiden täytyy hengittää ja pysyä terveinä, jotta asukkaat saavat nauttia puhtaasta sisäilmasta.

Monelle talo on koko elämän suurin sijoitus, jonka jälleenmyyntiarvon soisi säilyvän. Samaan aikaan kodilta kaivataan yksilöllisyyttä ja rakentamiselta kustannustehokkuutta.

Kun valitset Passiivikivitalon, ei yhdestäkään tärkeästä yksityiskohdasta tarvitse tehdä kompromissia. Lue lisää täältä. 

 

Muut referenssit


Nylund Group, Kirkkonummi


Tieteiden talo, Kruununhaka, HelsinkiOmakotitalo, Vantaa


Mariankatu 3, Kruununhaka, Helsinki


Porkkalankatu 3, Helsinki


Omakotitalo, VantaaEduCity kampusrakennus, Kupittaa, Turku


Arkkitehtitoimisto NOAN, Kruununhaka, Helsinki


Villa Gyllenberg museo, Kuusisaari, HelsinkiOmakotitalo, Tammisalo, HelsinkiOmakotitalo, Kulosaari, HelsinkiKuru Private Resort, Rantasalmi, Saimaa


Runo Hotel, Porvoo


Omakotitalo, Kulosaari, Helsinki

Omakotitalo, Westend, Espoo


Co-Founders Oy, Helsinki


K-Kampus, Helsinki
Kaarina-talo, Kaarina


Eduskuntatalo, Helsinki


IsoKristiina, Lappeenranta


Metsätalo, Helsinki