Le Bloom klubi

Marika Lang

Le Bloom klubi, Helsinki

Lumir ja vuoden 2023 lopussa avattu upea klubi Le Bloom, Eteläesplanadi 12, kirjaimellisesti kukoistavat yhdessä. Lumirin akustista alakattopintaa löytyy tanssilattian yläpuolelta ja kolmesta eri kabinetista, joita voi yksityisesti varata täältä. 

Tanssilattian ylle Lumirin akustiikkapinnoite värjättiin siniseksi, vastaaman vanhan pankkisalin muita sinisiä pintoja. Klubi toimii Wasa Aktiebankin suojellussa kiinteistössä Eteläsplanadin ja Kasarmikadun kulmassa. Sininen sävy lähdettiin tekemään täysin räätälöidysti värimittarin avulla, koska koodia vanhoista sävyistä ei ollut. Kabineteista löytyy kolmea muuta sävyä, josta saimme valmiit värikoodit. Akustinen pinta on aina hiukan huokoinen ja matta, joten juuri oikean sävyn luominen pinnoitteeseen on vuosien tuotekehityksen tulos.

Kattojen akustiikkaratkaisut on räätälöity tilojen tarpeen mukaan ja ne istuvat visuaalisesti dSign Vertti Kivi & Co suunnittelemiin tiloihin saumattoman tyylikkäästi. Tanssilattian ylle asennettiin Lumirin yhdistelmäratkaisu eli Lumir Wool 40 mm (LW40) lasivillalevyt ja läpivärjätty Lumir Comfort™ 8 mm sinisessä sävyssä. Tavoitteena oli akustoida rajattu tila mahdollisimman tehokkaasti, jotta viereisellä baaritiskillä pystyy kommunikoimaan. Kabineteissa on kolme muuta tunnelmaltaan erilaista värisävyä. Akustinen ratkaisu kabinettien alakatoissa on ja Lumir Wool 20 mm (LW20) lasivillalevyt ja läpivärjätty Lumir Comfort™ 8 mm akustiikkapinnoite.

Muut referenssit

Nylund Group, Kirkkonummi


Tieteiden talo, Kruununhaka, HelsinkiOmakotitalo, Vantaa


Mariankatu 3, Kruununhaka, Helsinki


Porkkalankatu 3, Helsinki


Omakotitalo, VantaaEduCity kampusrakennus, Kupittaa, Turku


Arkkitehtitoimisto NOAN, Kruununhaka, Helsinki


Villa Gyllenberg museo, Kuusisaari, Helsinki
Omakotitalo, Tammisalo, HelsinkiOmakotitalo, Kulosaari, HelsinkiKuru Private Resort, Rantasalmi, Saimaa


Runo Hotel, Porvoo


Omakotitalo, Kulosaari, Helsinki

Omakotitalo, Westend, Espoo


Co-Founders Oy, Helsinki


K-Kampus, Helsinki
Kaarina-talo, Kaarina


Eduskuntatalo, Helsinki


IsoKristiina, Lappeenranta


Metsätalo, Helsinki