Aalto-yliopisto Töölön lukusalin ääniympäristöä parannettiin dramaattisesti Lumirin akustiikkaratkaisulla

Marika LangYleinen

Museoviraston suojelemassa Aalto-yliopisto Töölö -rakennuksessa akustiikka parani huomattavasti Lumirin akustiikkapinnoituksen myötä.

Entisen Helsingin kauppakorkeakoulun lukusali, nykyisin Aalto-yliopisto Töölö, Lumirin huomaamattoman akustiikkapinnoituksen jälkeen.

Linkki artikkeliin: Arvorakennuksen sisäseinät ruiskutettiin uudenlaisella puumassalla – akustiikka parani merkittävästi | Aalto-yliopisto

Katso myös video Lumirin akustiikkaratkaisusta tässä tilassa:

Lumirin omat mittaustulokset ennen ja jälkeen projektin, osoittavat suuren eron tilan jälkikaiunta-ajoissa.

Lisätiedot:

Väitöskirjatutkija Jose Cucharero
p. 044 238 4576
jose.cuchareromoya@aalto.fi

Tuotekehitysjohtaja Tuomas Hänninen
p. 050 466 6260
tuomas.hanninen@lumir.fi