Lokakuun Uutiskirje – Akustiikka ja vihreys vetosi mediaan

Marika LangYleinen

Lumir on ollut hyvin esillä mediassa lokakuun aikana ja Rakennuslehdessä (nro.30/1.10.2021) kuvattiin akustiikan ja vihreyden vievän Lumiria kohti uusia keksintöjä. Otsikko kiteyttää toimintaamme hyvin, sillä vaikka tarjoamme asiakkaillemme jo markkinoiden esteettisimpiä ja luonnonmukaisimpia akustiikkaratkaisuja, niin katseemme suuntautuu aina tulevaisuuteen. Haluamme kulkea yhdessä asiakkaidemme kanssa kohti hiilineutraalia maailmaa ja siksi panostamme jatkuvaan tuotekehitykseen ja hyvään yhteistyöhön alan muiden toimijoiden kanssa. Toimimme esimerkiksi tiiviissä yhteistyössä kansainväliseen rakennustuotejättiin Saint-Gobainiin kuuluvan Ecophon Finlandin kanssa, jotta yhteisillä asiakkaillamme on entistä parempi mahdollisuus valita aidosti vastuullisesti valmistettuja tuotteita tilojen akustiseen rakentamiseen ja sisustamiseen. 

Lokakuun Uutiskirjeessä voitte tutustua lähemmin muutamaan projektiimme ja asiakkaidemme omiin kokemuksiin akustiikkaratkaisuistamme.

Lue koko uutiskirje ja tilaa se suoraan sähköpostiisi: http://mailchi.mp/cfd25ab41cb4/lokakuun-uutiskirje-lumir-useissa-medioissa