Lumir esittelee kestävää akustiikkaa Designs For a Cooler Planet – Life 1.5 tapahtumassa

Marika LangYleinen

Lumirilla on hiilinegatiivisista akustiikkalevyistä rakennettu näyttelytila Aalto-yliopiston tutkijoiden järjestämässä yleisölle avoimessa tapahtumassa, joka on osa Helsinki Design Week ohjelmistoa. Tilassa voi videolinkin kautta tutustua Lumirin tutkimukseen ja myös tavata Lumirin asiantuntijoita alla määriteltyinä aikoina.

Kuva: Photo: Anne Kinnunen. Hiilinegatiivisia biopohjaisiin puukuituihin perustuvia akustiikkapaneeleita.

Yli 20 esiteltävää projektia on jaettu eri alateemoihin ja Lumir kuuluu kategoriaan What’s the future made of? Kaikki projektit tähtäävät omalta osaltaan hillitsemään ilmastonmuutosta ja Life 1.5 (asteen) tieteellinen lähestymistapa kannustaakin yrityksiä konkreettisiin toimenpiteisiin Pariisin ilmastosopimuksen tavoitteiden saavuttamiseksi.

Lue Lumirin konkreettisista askelista kestävämmän tulevaisuuden eteen: Towards carbon negative acoustic environments in buildings | Aalto University.

Tapahtuman koko ohjelmisto: Life 1.5 – an exhibition of planet-friendly materials, fashion and food | Aalto University

Tapahtuman aika: 7.9.–12.10.2022. Lumirin tuotekehitysjohtaja Tuomas Hänninen ja akustikko, tohtoriopiskelija Jose Cucharero-Moya ovat paikalla vastaamassa kysymyksiin ainakin 7.9 kl. 14.00 -16.00 ja 8.9 kl. 10.00 – 12.00.

Paikka: Väre, Otaniementie 14 (1 kerros, Aalto kaupan edessä).

Aukiolo: ma-to: 7:45–21:00, pe: 7:45–20:00, la: 9:00–17:00 ja sunnuntaisin suljettu.

Lämpimästi tervetuloa Lumirin puolesta.