Lumir ja kilpapurjehtija Nooa Laukkanen yhteistyöhön – vastuullisia tekoja merten hyvinvoinnin edistämiseksi

Marika LangYleinen

Lumir tukee Nooa Laukkasta matkalla kohti Pariisin olympialaisia vuonna 2024. Kuva: Jukka Saarikorpi.

Nooa kilpailee yksinpurjehdittavassa Laser Standard luokassa ja hänen päätavoitteenaan on osallistua Pariisin olympialaisiin vuonna 2024. Lumirilla on ilo olla mukana tukemassa nuorta kilpaurheilijaa ja kauppatieteiden opiskelijaa tällä matkalla.

Arvomme myös kohtaavat erittäin hyvin, sillä Nooa korostaa konkreettisten tekojen merkitystä ilmastonmuutoksen vastaisessa kamppailussa ja merten hyvinvoinnin edistämisessä.

Lumir keskittyy bio- ja kiertotalouden yrityksenä ympäristöystävällisten ja jopa hiilinegatiivisten akustiikkamateriaalien kehittämiseen, joilla voidaan pienentää uudis- ja korjausrakentamisesta aiheutuvia päästöjä. Lumirin puupohjaisiin biokuituihin perustuvilla materiaaleilla voidaan korvata perinteisiä mineraalipohjaisia tuotteita, lisätä puun käyttöä rakentamisessa ja sitoa ilmakehän hiiltä vuosikymmeniksi. Rakentaminen vastaa liki 40% vuosittaisista päästöistä, eli kestävien sisärakennusmateriaalien edelleen kehittäminen on hyvin tärkeää tavoiteltaessa hiilineutraalia yhteiskuntaa.

Kuvasimme Nooan asiakkaamme Arkkitehtitoimisto Noan tiloissa Helsingin Helenankadulla, missä akustiikkaratkaisumme tukee hyvin tilan historiallista arkkitehtuuria. Kesäisellä Kauppatorilla Nooa kertoi, mitä edellytetään hyvältä kilpapurjehtijalta ja millainen on nuoren kilpaurheilijan oma mieluisin äänimaisema. Tästä kuulette lisää seuraamalla sometilejämme. Jaamme jatkossa Lumirin verkostolle Nooan ajatuksia niin kilpapurjehduksesta, kuin merten hyvinvoinnistakin.

Toivotamme Nooalle hyvää menestystä seuraaviin kilpailuihin ja Suomessa hän kilpailee SM kilpailuissa syyskuussa.

Lisätietoihin tästä urheilijayhteistyöstä vastaa: Marika Lang, Markkinointipäällikkö, marika.lang@lumir.fi tai 040 529 4459.