Lumir ja Passiivikivitalot panostavat yhdessä hyvään huoneakustiikkaan kivitaloissa

Marika LangYleinen

Akustiikkaratkaisujen tarjoajan ja kivitalorakentajan välillä on löydettävissä selkeää synergiaa ja voimien yhdistämisestä hyötyy ennen kaikkea yhteinen asiakkaamme.

Unelmakotiaan vasta suunnitteleva voi saada yhdellä iskulla kuntoon myös kotinsa akustiikan, joka huomioi talon rakenteiden erityispiirteet. Konsultoimalla Lumirin ja Passiivikivitalojen asiantuntijoita, voidaan tilojen eri käyttötarkoitukset parhaiten huomioida huoneakustisessa suunnittelussa. Lumir toimii yhteistyössä myös akustikkojen kanssa.

Upea uusi Passiivikivitalo, jossa avarassa ja korkeassa olohuoneessa on Lumir Comfort – saumaton akustiikkakatto. Lue lisää täältä.

Suunnittelemalla talon huoneakustiikka kuntoon jo rakennusprojektin varhaisessa vaiheessa, voidaan joitakin työvaiheita poistaa ja säästää lopullisissa rakennusmateriaaleissa. Näin välttyy myös akustiikan korjaamiselta jälkikäteen, mikä usein tarkoittaa kompromisseja niin sisustuksen kuin tilojen käyttötarkoitustenkin suhteen. Talon hyvä huoneakustiikka on aina kokonaisuus, jossa ei kannata unohtaa myöskään usein korkeita ja avaria eteistiloja muiden huoneiden ohessa.  Lumirin ratkaisujen avulla voidaan akustoida jopa talojen spa osastot, joissa tilojen kaikuisuus voi olla suuri ongelma asukkaiden viihtymisen kannalta.

Alla kuvia Passiivikivitalon sisältä, jossa Lumirin akustiikkaratkaisu on ruiskutettu korkean oleskelutilan lisäksi toisen kerroksen portaikon alakattoon. Akustiikkapinnoitteeseen on integroitu niin valaistusjärjestelmät, kuin huolto- ja ilmanvaihtoluukutkin.

Ota meihin yhteyttä tai vinkkaa meistä talosi arkkitehtonisesta suunnittelusta vastaavalle arkkitehdille tai sisustussuunnittelijalle ja luodaan teille elämänne äänimaisema uudessa unelmakodissanne.

Voitte tutustua meihin myös Habitaressa Helsingin Messukeskuksessa, 7-11.2022, osastolla 6c58 Bang & Olufsen. Osastolla on Lumirin akustiikkaseinä.

Linkit:

Passiivikivitalot kumppaniverkosto, linkki.

Lumir ja Bang & Olufsen, linkki artikkeliin.

Lisätiedot:

Lumir Spray Oy, Marika Lang, markkinointipäällikkö, marika.lang@lumir.fi, +358 40 529 4459

Passiivikivitalot Nordic Oy, Nico Heino, myyntipäällikkö, nico.heino@passiivikivitalot.fi, +358 40 7487141