Tuotepäälliköksi Lumirille!

Marika LangYleinen

Tule pienentämään kanssamme rakentamisen hiilijalanjälkeä laadukkailla akustiikkaratkaisuilla

Me Lumirilla parannamme ihmisten elämänlaatua yhdessä asiakkaidemme kanssa toteuttaessamme kaikkiin rakennetun ympäristön tiloihin soveltuvia akustiikkaratkaisuja. Asiakkaamme ovat rakennuttajia, rakentajia, urakoitsijoita, akustikkoja, sisustussuunnittelijoita, arkkitehtejä ja yksityishenkilöitä, jotka haluavat tiloihin luonnollisen äänimaiseman. Poistamme tiloista kaikumisen ja muut akustiset ongelmat ja lisäämme tilankäytön viihtyisyyttä ja tehokkuutta.

Hyvä huoneakustiikka asunnoissa, julkisissa tiloissa, kouluissa, toimistoissa ja liiketiloissa luo miellyttävän ja terveellisen asumis- ja työympäristön.

Lumir kehittää, valmistaa ja asentaa sekä uudis- että korjauskohteisiin kotimaisiin biokuituihin perustuvia, hiilinegatiivisia A-luokkaan asti taipuvia akustiikkaratkaisuja alakattoihin ja seiniin. 

Tuotepäällikkö

Me Lumirilla olemme kehittäneet vuosien varrella hiilinegatiivisia ja laadukkaita akustiikkaratkaisuja, joita on asennettu jo yli 600 kohteeseen Suomessa. Ruiskutettavaa Lumir pinnoitetta on useissa tunnetuissa rakennuksissa kuten Eduskuntatalossa, useissa Alvar Aallon suunnittelemissa kohteissa sekä lukuisissa yksityiskodeissa.

Työssä onnistumisen takaa, että tunnet syvällisesti rakentamisen prosessit, koska sinulla on rakennusalan soveltuva korkeakoulututkinto. Työmaiden toiminta on sinulle hyvin tuttua, myyntityö on luontevaa, tulet toimeen suomen lisäksi vähintään englannin kielellä ja matkustaminen on sinulle mahdollista.

Olet henkilö, joka haluaa kehittyä kansainväliseksi saumattomien ja hiilijalanjälkeä pienentävien akustiikkaratkaisujen huippuammattilaiseksi. Sinun tuleva työsi on ohjata/opastaa kumppaneitamme ja yhteistyötahoja sekä työmailla että projektien suunnitteluvaiheessa. Opit Lumir akustiikan asiat ensin Suomessa ja sen jälkeen lähdemme maailmalle auttamaan kumppaneitamme ja toteuttamaan akustiikkaurakoita.

Edetään seuraavasti -laita ripeästi tulemaan hakemuksesi 29.2.-24 mennessä osoitteeseen info@lumir.fi. Näin pääsemme istumaan saman pöydän äärelle toimitiloihimme Vantaalle ja tutustumaan sinuun paremmin sekä kertomaan suunnitelmistamme, miten maailmaa valloitamme. Vakituinen työsuhteesi alkaa heti kun olet valmis yhteiseen haasteeseemme. Alamme käsittelemään hakemuksia heti kun ne saapuvat.

Voit tiedustella tarkemmin työtehtävästä ja meistä muista tulevista työkavereistasi, Lumir Spray Oy, toimitusjohtaja Marko Makkoselta p. 040 519 5990, marko.makkonen@lumir.fi